HUMAN DESIGN

               &

GENETIC MATRIX

Human Design of Genetic Matrix is de visuele synthese van oude en nieuwe wetenschappen. Met behulp van de huidige technologie is het mogelijk een persoonlijk profiel uit te draaien.

 

Nu na bijna 8 jaar intensief leren ben ik zover dat ik mij zeker voel in de overdracht op de eerste lagen. Ik leg je uit wat jouw Energietype is en wat dat betekent in het dagelijks leven en de omgang met andere mensen. De uitleg is uitermate boeiend voor iedereen die graag wil leren. Vooral ouders zijn van harte uitgenodigd om het profiel van hun kind te gaan begrijpen. Ook voor mensen in HRM functies of leidinggevenden binnen bedrijven is deze materie zeer inzichtgevend.    

 

Voel je vrij om sceptisch te zijn. Het blijft een bijzonder gegeven dat deze informatie naar boven komt met alleen de input van geboortegegevens tijd en plaats.

Ik heb op dit gebied echt mijn huiswerk gedaan en ben overtuigd geraakt dat dit bijzondere kennis is die universeel bekend zou moeten zijn. 

 

Ik vind het belangrijk te benadrukken het een  (kwantum) mechanische wetenschap is die niet spiritueel of zweverig is.  

 

Mocht je nieuwsgierig zijn naar jouw eigen Design neem dan contact met mij op. 

​Maak een afspraak voor een een op een uitleg over jouw energietype, strategie en autoriteit. Het is voor veel mensen een life changing inzicht gebleken!

 

Kosten Basis Uitlezing :   Euro 200,--  Bedrijven (exclusief BTW) 

                                             Euro 150,--   Particulieren (inclusief BTW)

 

Duur uitlezing:                   2-2.5 uur (excl voorbereiding 2 uur)